Składniki:
* 5 łyżek płatków jaglanych
* 1 banan
* 1 szklanka wody
* garść rodzynek niesiarkowanych
W garnuszku zagotowujemy wodę, płatki jaglane przepłukujemy pod bieżącą wodą a następnie przelewamy wrzątkiem (dodatkowym, nie tym z garnuszka
:)).
Tak przygotowane płatki jaglane wrzucamy do wrzątku i gotujemy ok. 5
minut cały czas mieszając aby się nie przypaliły. Banana miażdżymy
widelcem i dodajemy do płatków. Rodzynki sparzamy wrzątkiem i dodajemy
do jaglanki.
Smacznego!
* 5 łyżek płatków jaglanych
* 1 banan
* 1 szklanka wody
* garść rodzynek niesiarkowanych
W garnuszku zagotowujemy wodę, płatki jaglane przepłukujemy pod bieżącą wodą a następnie przelewamy wrzątkiem (dodatkowym, nie tym z garnuszka

Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz