Składniki:
* makaron penne
* mrożony szpinak
Szpinak rozmrażam w małym rondelku, makaron gotuję. W miseczce łączę szpinak z makaronem.
Wersja dla starszych:
Na patelni, na oleju kokosowym smażę cebulkę, dodaję ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę (uwaga, czosnek szybko się przypala i potrawa staje się gorzka) i dodaję rozmrożony szpinak. Na talerzu, każdy może dodać sobie sól i pieprz wg uznania.
Smacznego!
* makaron penne
* mrożony szpinak
Szpinak rozmrażam w małym rondelku, makaron gotuję. W miseczce łączę szpinak z makaronem.
Wersja dla starszych:
Na patelni, na oleju kokosowym smażę cebulkę, dodaję ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę (uwaga, czosnek szybko się przypala i potrawa staje się gorzka) i dodaję rozmrożony szpinak. Na talerzu, każdy może dodać sobie sól i pieprz wg uznania.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz